Приватний пансіонат Сімейний

до моря 1-5 хвилин
є парковка
спільна кухня
є інтернет
дитячий майданчик
можна з тваринами
Завантаження
Завантаження
Завантаження
Завантаження
Завантаження
Завантаження

Літній відпочинок на Чорному морі в Залізному Порту пропонує пансіонат "Сімейний".
Пансіонат "Сімейний" розташований в тихому спокійному провулку в центрі Залізного Порту на відстані 70 м від моря.
Якщо Вам до душі спокійний сімейний відпочинок на Чорному морі в невимушеній домашній обстановці, пропонуємо до Ваших послуг недорогі 2-х і 3-х місні номери економ-класу зі зручностями на території, а також номери підвищеної комфортності (супутникове TV, кондиціонер, холодильник, санвузол в номері).
На території пансіонату є загальна кухня, обладнана всім необхідним для самостійного приготування їжі (холодильники, плити, посуд), альтанка з телевізором, мангал, пісочниця і гойдалки для дітей, сучасні зливні туалети, душові кабіни (холодна і гаряча вода цілодобово), місця для парковки Вашого авто.
Поруч з пансіонатом є продуктові магазини, де можна придбати все необхідне, в 7-10 хвилинах ходьби - центральний ринок селища. Незважаючи на те, що море і набережна з усіма розважальними закладами зовсім поруч, в пансіонаті зовсім не чутний шум нічних закладів.
На дітей віком до 6-ти років без надання окремого місця надається знижка 50%.
Бронювання номерів здійснюється за передоплатою за добу проживання після попереднього узгодження по телефону.

Ціни на відпочинок 2021

2,3-місний номер
Завантаження
Завантаження
Завантаження
Завантаження
Завантаження

Стандартний номер укомплектований меблями, холодильником, телевізором із супутниковим TV. Можливо 2-3х місцеве розміщення або 2 дорослих + 2 дітей.

Ціна за 1 место
Травень
Червень 120-250 грн.
Липень 250-350 грн.
Серпень 350-200 грн.
Вересень 150 грн.
Туалет в номері
до моря 1-5 хвилин
Душ в номері
телевізор в номері
холодильник в номері
є кондиціонер
є парковка
дитячий майданчик
можна з тваринами
спільна кухня
є інтернет
2,3 х місний
Завантаження
Завантаження
Завантаження
Завантаження
Завантаження
Завантаження
Ціна за 1 место
Травень
Червень 100-170 грн.
Липень 170-200 грн.
Серпень 200-130 грн.
Вересень 100 грн.
Туалет на території
до моря 1-5 хвилин
Душ на території
телевізор в номері
холодильник в номері
є парковка
дитячий майданчик
можна з тваринами
спільна кухня
є інтернет
Відгуки про Приватний пансіонат Сімейний
Тетяна 29.08.2019
Відпочивали у пансіонаті 26-28.08. Дуже сподобалося! Чисто, затишно, а головне - дуже близько до моря і усіх розваг Залізного Порту! ) Будемо радити друзям і самі приїдемо ще! )
Відповісти
Ирина 31.07.2017
Відпочивали в пансіонаті"Семейний" з 24.07 - 29.07.17. Все дуже сподобалось!!! До моря, якщо швидко іти то 1 хв, з дитиною ми витрачали 1,5-2хвилини. В номерах та в дворі дуже чисто. Господиня дуже привітна та хороша людина! На наступний рік лише СЮДИ!!!
Відповісти
Алёна 29.07.2017
Отдыхаем в Семейном второй год. Спасибо Светлане за приятную атмосферу, чистые номера и домашнюю обстановку. Жили в 3-х местном номере. Телевизор, кондиционер, туалет, шкаф для одежды. Душ на территории. Но за наше прибывание мы ни разу не стояли в очереди, чтобы туда попасть. Кухня огромная со всем необходимым. На территории есть мангал. Во дворе уютные столы под крытым навесом с телевизором. Очень нравиться , что номеров немного, и соответственно немного отдыхающих.. Никаких ограничений в пользовании электроприборами или водой нет. За отдельную плату можно воспользоваться стиральной машиной. И самое главное что море совсем рядом в 2-х минутах ходьбы. Это действительно был незабываемый отдых. Не устану благодарить хозяйку этого пансионата. Светочка, вы умничка! Спасибо Вам за уют и отличный отдых! В следующем году мы постараемся снова к вам приехать. У вас всё просто супер!!!
Відповісти
Анна 17.07.2017
Отдыхали с сыном в Семейном 5 дней. Всё очень понравилось, двор чистый и много цветов. Порадовала уютная беседка с телевизором. Есть мангал, большая качеля. До пляжа 1-2 минутки-выход на Терассу. И пляж чистый с шезлонгами и мягкими матрацами. Рядом в 10 метрах от пляжа есть прекрасная кафешка, где можно не дорого и вкусно пообедать. Планируем приехать сново в пансионат Семейный.
Відповісти
Василь Львів 18.05.2017
Відпочивали тут минулого року, все дуже сподобалось! Бронювали номер за тиждень до відпустки (щоб бути впевненими що номер нікуди не пропаде скинули передоплату). Приїхали ми о 4ій ранку і на нас вже чекав підготовлений номер. В кімнаті є супутникове тв, кондьор, холодильник та сан вузол, в принципі, нам було цього більш ніж достатньо!
Головне - тут є те, чого не вистачаеє багатьом схожим пансіонатам - великий двір, який не забудували кучею кімнат, що тобі і розвернутись не має де! Немає великої кількості народу, які топчаться постійно один на одному. До моря 2-3 хвилини.
Чекайте нас знову в середині червня =)
Відповісти