Готель Marmaris



до моря 1-5 хвилин
є парковка
спільна кухня
є інтернет
дитячий майданчик
Завантаження
Завантаження
Завантаження
Завантаження
Завантаження
Завантаження
Завантаження
Завантаження
Завантаження
Завантаження
Завантаження
Завантаження
Завантаження
Завантаження
Завантаження
Завантаження
Завантаження
Завантаження
Завантаження

Залізний Порт (Железный Порт) чекає на вас!
Курортний готель «Marmaris» вітає вас з відкриттям сезону 2020 року!!!
Ми раді запросити Вас цього літа на відпочинок в наш готель, який відкрився лише 25 червня 2017 року. Розташований в 150-200м від морського узбережжя .
Готель «Мармаріс» - це чудова можливість утікти від міської суєти і з задоволенням провести незабутній відпочинок з сім'єю, близькими і друзями на березі Чорного моря.
На території пансіоната є дитячий ігровий майданчик, альтанка, де можна посидіти і відпочити з сім'єю та друзями. В затишній альтанці є мінібар, де можна насолодитися: прохолодними напоями, смачною кавою, морозивом, пивом. А також є мікрохвильовка та чайник на барі, якими можна користуватися цілодобово. Мангали, шампура, решітки. Також до ваших послуг міні кухня для швидкого приготування їжі , з наданням посуду для вас.
За 30 метрів є кафе «Хуторок», де можна смачно поїсти або замовити комплексні обіди.
На всій території діє зона Wi-Fi. Надається безкоштовна автостоянка. Територія пансіоната Marmaris охороняється цілодобово, також ведеться відеоспостереження.
Вас чекають комфортні номери «Стандарт» та «напів-люкс» з LED-телевізорами(спутн.TV), холодильниом, кондиціонером, новими зручними меблями, туалетом, душом (холодною і гарячою водою цілодобово). Для дітей до 5-ти років проживання безкоштовне, без надання окремого ліжка. Дітям від 5-10 років, надається окреме односпальне ліжко, але з 20% знижкою. Від 10 років, плата іде, як за дорослу людину.
Виїзд до 12:00. Заїзд з 14:00.
На сьогодні готель «Marmaris» цілком відповідає вимогам часу і світових стандартів.
Якість послуг забезпечується відповідним обслуговуванням: просторі номери, ідеальний порядок. чудовий персонал і великий комплекс додаткових послуг-усе тут підкорене тому, щоб клієнти могли прекрасно відпочити удалині від дому.

Готель «Мармаріс» з радістю чекає Вас на
незабутній відпочинок!
Аванси не повертаються! А також якщо дні усі проплочені і ви захотіли без поважної причини виіхати з готелю, кошти також поверненню не підлягають. Прохання , завчасно обдумувати кількість днів вашого проживання.

Ціни на відпочинок 2021

напівлюкс 2-3 місний
Завантаження
Завантаження
Завантаження
Завантаження
Завантаження
Завантаження

.Номер напівлюкс укомплектований новими меблями, холодильником, телевізором, кондиціонером, холодна і гаряча вода цілодобово, Wi-Fi. Рекомендуємо для тих, хто відпочиває вдвох; сім'ям з дітьми. Можливе розміщення 2 дорослих + 2 дітей, якщо молодшому з дітей не більше 6 років.

Ціна за 1 место
Травень
Червень 175-350 грн.
Липень 450 грн.
Серпень 450 грн.
Вересень 250-300 грн.
Туалет в номері
до моря 1-5 хвилин
Душ в номері
телевізор в номері
холодильник в номері
є кондиціонер
є парковка
дитячий майданчик
спільна кухня
є інтернет
напівлюкс 4-5 місний
Завантаження
Завантаження
Завантаження
Завантаження
Завантаження
Завантаження

Номер напівлюкс укомплектований новими меблями, холодильником, телевізором, кондиціонером, холодна і гаряча вода цілодобово, Wi-Fi. Рекомендуємо для тих, хто відпочиває сім'ями з дітьми. Можливе розміщення 2 дорослих + 2 дітей, або ж 4 дорослих, тоді іде знижка

Ціна за 1 место
Травень
Червень 175-300 грн.
Липень 350 грн.
Серпень 350 грн.
Вересень 250 грн.
Туалет в номері
до моря 1-5 хвилин
Душ в номері
телевізор в номері
холодильник в номері
є кондиціонер
є парковка
дитячий майданчик
спільна кухня
є інтернет
Відгуки про Готель Marmaris
Ирина 28.08.2021
Отдыхала в этом отеле с 08/08/21 по 22/08/21 (хотя бронировала только на неделю) Всё очень понравилось!!! Бронировала как и многие на Booking.com. Бронь подтвердили и началось наше долгое общение в вайбере с Юличкой. Спасибо ей, она терпеливо отвечала на массу моих вопросов (так как я ехала в первый раз и выбирала место по интернету). За три дня до приезда я перезвонила и спросила не меняется ли цена за жильё, так как цены с того момента как я бронировала выросли. Ответ был -нет! Чему я была рада. Когда приехали нас прекрасно встретили, никаких проблем с номером не было! Но пришлось подождать немного с поселением, но мы об этом знали и были к этому готовы (это нормально, номер должны убрать).И, опять же чему я была рада, Юля не взяла даже дороже за следующую неделю, хотя бронь у меня была только на 7 дней!!!! В номере всё беленькое, аккуратно, уборка каждые три дня, есть общая кухня с тремя газовыми плитами ( хотя я ни разу там не готовила, но людям нравится)))). Мангалы! Три! До моря 3-5 минут (кто как ходит)))). 1 минута ходьбы до прекрасной столовой "Хуторок", в которой кстати был Ревизор!!!). Администрация просто СУПЕР!!! Девочки, которые убирают, тоже большие умнички! На территории очень чисто! Горячая вода без перебоев!!!! Если её нет с утра, просто 2 минутки нужно подождать! ну Wi-Fi так себе.... но нам хватало. Если едете работать, то нет. Но это везде такая проблема! Вообщем мы ни на минуту не пожалели, что выбрали этот отель! Две недели прожили в комфорте и чистоте. Если в следующем году в ЖП, то только СЮДА!)
Відповісти
Готель Marmaris 29.08.2021
Ирина, спасибо большое за отзыв, за приятные и тёплые слова! Мы очень рады, что вам все понравилось и очень будем рады видеть вас в следующим году в Мармарис))
Відповісти
Ольга Ковальова 11.08.2021
Відпочивали на початку серпня 2021 року, сподобалося все! Затишна територія, охайні номери, привітні господарі. Фото повністю відповідають реальності. Гаряча вода у душі завжди є, кухня вільно вміщає одразу декілька господинь, територія ввечері закривається і діти вільно бігають! Дякую за теплий прийом)))
Відповісти
Готель Marmaris 29.08.2021
Ольга, спасибо большое за отзыв . Мы рады будем видеть вас в следующим году в Мармарис!
Відповісти
Альона 24.07.2021
Відпочивали у липні 2021, і захотілось залишити відгук , вже втретє в цьому готелі ! Все супер , все сподобалось! Номера чудові все чистенько , є кухня для приготування їжі , чудова велика літня біседка де ввечері проводили час. До моря буквально 2-3 хв , але натомість немає ніякого зайвого шуму ввечері ! Раджу даний готель , дуже приємні власники !!!!
Відповісти
Готель Marmaris 29.08.2021
Альона, дякуємо вам, що щороку ви повертаєтеся у Мармаріс. Нам дуже приємно бачити вас знову і знову. І в наступному році чекаємо на вас)
Відповісти
julia andriets 09.07.2021
Отдыхаю в отеле " Мармарис" уже на протяжении 2 лет ,иногда по несколько раз возвращаюсь
Очень атмосферное ,приятное место ,близко море ,хватает 3 минуты что бы дойти к морю ,рядом можно позавтракать в хуторке , всё необходимое расположено рядом ,номера просторные ,чистые ,комфортные , кондиционеры в жаркую погоду самое то , спасибо за это , приветливый персонал ,который делает все оперативно и качественно ,сзади очень хорошо продумана мангальная зона с кухней ,не нужно далеко ходить ,есть парковка которая бесплатная редко где такое увидишь , очень понравилась альтанка ,после моря можно посидеть и без проблем посмотреть на телевизоре передачи
Спасибо большое ,за прекрасный отдых ,отель на 5+
Відповісти
Готель Marmaris 07.07.2021
Дякуємо вам за відгук. Ми дуже раді , що вам усе подобається і ви повертаєтесь до нас що року)
Відповісти