Чорне море Залізний Порт (Железный Порт) , Херсонська область

Приватне домоволодіння Green Yard / Відгуки відпочиваючих

Наталя 01.09.2018
На даний момент ми ще тут. Тут як у дома навіть нехочеться додому господарі прекрасні люди відношення чудове. Чисто все зробленно з смаком багато озелененого саду. Буду усім рекомендувати. Тільки сюди. Дякую ще раз Тані за чудову атмосферу.

Тая 10.08.2018
Номер замовили в травні на липень(двічі телефонували щоб уточнити, скинули на картку 1700грн завдатку). Але коли прибули пані Тетяна заявила що номер не готовий, і вона не може нас прийняти. От і маєм "сервіс по свинські"

Татьяна Администратор 17.08.2018
Якщо ви вирішили писати відгук, то пишіть правду. Номер дійсно був не готовий, але ж я вам надала інші номери, навіть кращі. А по свинські було приїхати замість 6 чоловік 9. То хто з нас свині?

Катя 24.08.2018
Вибачте, але ви добре знали що нас буде 9 чоловік і самі запропонували варіант на 2-гому поверсі. А по приїзду заявили, що ми взагалі домовлялись на інший пансіонат, це по-перше, а по-друге запропоновані номери були в різних пансіонатах і на іншій вулиці. Дякувати Богу знайшлись добі люди.

Елена 01.08.2018 31.07.2018
Нам очень понравилось отдыхать в Green yard, очень приятная и отзывчивая администратор Татьяна (спасибо вам за всё), комнаты уютные, все чистинько, есть где отдохнуть во дворе, красивые беседки и зелёный двор, детская площадка. Мы очень довольны, надеемся ещё встретимся в следующем году

Натали 27.07.2018
Танечка, спасибо большое Вам за гостеприимство)))очередной Отдых в green yard удался на славу)
До встречи в следующем году)