Чорне море Залізний Порт (Железный Порт) , Херсонська область

Приватний пансіонат Гавана / Відгуки відпочиваючих

Анастасия 05.08.2019
Отдыхали вчетвером в «Гаване» 21.07.19-30.07.19 (Настя с дочкой Ариной из Минска и Марина с дочкой Дашей из Речицы). Начну с того, что это был мой самый спонтанный отдых. Сборы за три часа, впопыхах забронированное жильё (понравились фото, отзывы, описание и хозяйка внушала доверие в беседе по телефону) и вот мы уже едем за 1000 километров... Волнения не было, интуиция подсказывала, что отдых будет отличным и запоминающимся.

Писать о расположении и придираться к мелочам (которых я не заметила), как делают в замыленных отзывах- я не буду. Напишу то, что по-настоящему осталось в моем сердце:

Учитывая, что я очень требовательна к условиям проживания-мы прекрасно себя чувствовали в эконом номере (свободных номеров с удобствами не было), никакого дискомфорта от общего душа и туалета я не почувствовала, их своевременно убирают и очередей практически никогда не было. Сам номер по соотношению цена/качество полностью удовлетворил наши потребности: встретил нас чистотой, мебель хорошая и целая, холодильник и вентилятор рабочие-что ещё нужно для того, чтобы просто переночевать и оставить вещи?

Персонал общительный и приветливый. Готовят очень даже вкусно- это я могу сказать со ???? %-ой уверенностью, т. к. я и моя дочь очень привередливы к еде. А попробовав один раз там пообедать-дочь сказала, что придёт ещё, поверьте-это о многом говорит.

Сами хозяева создают очень уютную и домашнюю атмосферу для проживания и отдыха. Готовы помочь в любом вопросе, найти выход из любой ситуации чтобы отдыхающие чувствовали себя максимально комфортно. Скажу так: уверена, что такое отношение не из-за того, чтобы всем угодить, а потому, что они по-другому не умеют. Таких душевный и позитивных людей я давно не встречала)

Сергею спасибо за решение всех мелких вопросов (и круг надует, что надо-починит, любую просьбу выполнит)...

Оксане спасибо за доверие (не было возможности перевести предоплату) и тёплый приём...

Отдых в «Гаване» я всегда буду вспоминать с теплом и любовью ???? ведь от него у меня остались только положительные эмоции. Он превзошёл все мои ожидания! Я без сомнений буду советовать вас своим знакомым и если судьба занесёт меня снова в Железный Порт, то я с большим удовольствием остановлюсь у вас!

«Гавана» навсегда останется в моем сердце Спасибо что вы есть☺️



Валя и малой саша 31.07.2019
Спасибо огромное Оксане и Сергею за хорошый приём,12дней пролетело незаметно как один день. тете Наташе спасибо за вкусною еду и выполнения заказов. база супер, супер. Ждите в следующем году.

Наталія 28.07.2019
Пансіонат суперовий, умови хороші, Оксана з Сергієм вміють все організувати на вищому рівні, кухня дужеее смачна, басейн це просто щось, з нього не хотілося виходити, до моря 10 хв.

Гавана 28.07.2019
Дякуємооо! Завжди будемо раді побачитись знову!

Світлана з м.Чернігова 27.07.2019
Не перший рік відпочиваю в "Гавані". Дуже класний пансіонат! Гарні господарі, привітний персонал, уютні номери, смачна кухня, доглянута озеленена та уквітчана територія, новий великий та чистий басейн. До моря 10 хв. спокійною хотьбою. Дякую Оксані та Сергію за гостинність та гарний відпочинок! Бажаю Вам успіхів в реалізації всіх задуманих планів та починань! Читаючим цей відгук-рекомендую всім пансіонат" Гавана".
P.S. Відпочиваючим які попередньо писали негативний відгук, порекомендувала б відпочивати в закордонних країнах в 5-ти зіркових отелях, але і там для таких людей знайдуться свої невдоволення маленькими дрібничками, як пісок.

Эдуард 27.07.2019
Привет Оксана и Сергей пишет Вам Эдуард с Кривого Рога... Как и обещал пишу положительный отзыв о пансионате Гавана... Понравилось все:цена, еда, обслуживание и номера... Отдельной строкой сенькйю за бассеин... Буду всем знакомым рекомендовать Ваш пансионат. Ждите жителей Кривого Рога к себе в гости. Досих пор удивляюсь как Вы все успеваите и когда отдыхаите? Ну наверное это годы тренировки... Спасибо и до новых встречь...

Гавана 28.07.2019
Спасибо! Очень приятно! Рады работать и улучшаться для вас

Александр 21.07.2019
Большое спасибо, хозяевам Сергею и Оксане за хорошее времяпровождение и за уютную атмосферу. Так же хотелось бы выразить огромную благодарность остальным сотрудникам пансионата. Все очень понравилось. Рекомендую)

Валя и малой Саша 16.07.2019
Ура! сашка наконец дождался, так что 19июля будем у вас. а девушке каторой у вас не понравилось я вообще в шоке. сами нанесут песок и потом жалуются. А питание вообще супер, мой малой все вспоминает оладушки.

Гавана 16.07.2019
Спасибо! Ждем!!!

Администрация 12.07.2019
Світлана, хочемо відповісти Вам , що дуже шкода, що Ви жили в таких , страшних, умовах.
Але перш за все хочу Вам нагадати, що всі шість днів відпочинку при запитанні - як відпочивається? чи у Вас все добре? і Ви і Ваш чоловік, відповідали, що все дуже добре і всим задоволені! Як можна так себе не поважати і всі шість днів жити в такому бруді і посміхаючись казати, що все ок! ??? І чому було відразу не покликати адмістратора і не показати весь той бруд в кімнаті і в душі? Якийсь абсурд виходить!
Але знаємо чому? Тому що і справді все було ок! Вас заселили відразу по-приізді; о 8.30, хоча заселення в нас після 12.00(на сайті це наголошено! ), Ваш номер був готовий і тому пішли назустріч! ; Ви заселились, пів-години по тому Вас перепитали чи все добре, сказали, що - дуже добре(пісок? смердючі коврики?? - це все чомусь і ні слова! )Тобто все було добре, але на сьомий день після повідомлення, що виселення у нас після 10.00 у Вас просто все змінилось. Ви від'їзжали десь після 17.00 і звичайно так рано, як написано на сайті, покидати кімнату не збирались. Якось домовитись(взяти якийсь інший номер на півдня чи можливо доплатити за цей половина , в Ваші плани не входило)і ... тут все почалося
Погані умови, все брудно ... катастрофа...
А так було добре всі шіст днів!
З цієї серіі і кухня для самостійного приготування і столова.
Щодо кухні, де готують самі відпочиваючі:вона прибирається два рази на добу, навіть посуд горами миється(який чомусь забувають мити деякі відпочиваючі), посуду та інвентаря вдосталь, плити теж нові і дуже навіть придатні для користування(але буває так , що кастрюля на плиті кипить і заливає газ , а наші гості просто за неї забули - і тоді проблеми з тими ж камфорками, також навіть і горіти може, бо замало налили тієї ж води). Але ... ми завжди стараємось якнайкраще все владнати ... Щодо гумок і миючого засобу. Ми залишаємо його на кухні, але чомусь є такі гості, які думають що можна його взяти в кімнату чи навіть попрати ним, бо забули купити порошок. Нюансів багато. Тому, коли Ви самі готовите, то миючий засіб має бути теж свій; а про гумки , я взагалі мовчу, вона має бути лише своя, індивідуальна. Тим більше, така людина, як Ви, що так піклується і про постіль не свіжу і про коврик в душі - сама стірає, як може користуватись гумками , які лежать накидаті на кухні Бог зна ким! ? Тут Ви мене здивували!
Далі за нашу столову! Харчування в нас не примусове! За замовленням! Харчуються наші гості і сусідні пансінати. І до речі, дуже багато людей! Як би було так погано як Ви пишите , невже б ми мали стільки клієнтів?
У нас завжди є вибір: два-три перших страв; до п'яти гарнірів; м'ясні страви до чотрьох -п'яти ; риба в асортименті; І це кожного дня! на вибір! і різне! Ваша сім'я не була в нашій столовій ні разу! Але жовч Ваша і тут полилась!
На останок. На жаль, до глибини душі не приємно мати справи з людьми, які ведуть себе так низько і не порядно! Бажаємо гарних відпочинків в інших місцях! Але відразу хочемо попереду, що виселення відбувається завжди до 10-11годин, в деяких навіть до 9 дня, якщо не було зазделегіть обумовлене пізнє виселення. Так як кімнати готуються для інших гостей. Тому за все потрібно домовлятись зазделегіть. А не надумувати собі якісь образи і писати різну гидоту!

Світлана 10.07.2019
Пенсіонат Гавана не заслуговує більше чим одної зірочки, і та тільки за басейн, знімали номер зі зручностями, для двох платили 330 з одної людини, в номері було брудно, пісок на підлозі, пісок в ліжку, таке відчутя що постіль і не змінювали, коврик в ваній кімнаті настільки смердів що прийшлося стірати його самій, просто не можливо було зайти в вану. Ліжко скрипіло. Харчувалися самі, також були свої нюанси, тур агенство не попередило що користування кухнею платне, при тому що, умови бажають бути кращими, все брудне, жирне, миючого засобу не має, мочалки брудні і викликають огиду, камфорки на газовій плиті зломані і пропускають газ, страшни було користуватися. в бісетці де по словам хазяйки можна сісти поїсти, столи брудні, при тому що було дві прибиральниці, всерівно дуже брудно. По словам людей які там також проживали те харчуваня яке пропонують вони ще гірше, і 180 грн за день з людини це дуже дорого дня макароного супу і макаронів, а на сніданок яєчні без хліба. Проживали в пенсіонаті 6 днів з них тільки в перший був Wi-Fi, на наще запитання до власниці чому не має інтернету вона відповіла що "у нас все працює" хоча ні в кого з наших сусідів інтернету не було. На території проводять ремонтні роботи, хоча те що там вже понастроювали не привели до ладу, кругом недоробки. До моря далеко а ціна за такі умови космічні, в цьому ми пересвідчились коли прийшли до наших друзів в інший пенсіонат, де чисто, все нове, їжа смачна і дешевша, номер з такими самими умовами дешевший хоча до моря блище і якісь обслуговування на вищому рівні.
На другий раз будемо знати що в пенсіонат Гавана ми точно не поїдемо.

Администрация 07.07.2019
Здравствуйте. Двухкомнатных номеров нет.

Оксана 07.07.2019
Спасибо, всегда будем рады увидеться снова!!! ????

Инна Чернигов 05.07.2019
"Гавана" - это кусочек счастья, которое вам подарят хозяева Сергей и Оксана. Мы очень довольны, что приехали именно сюда. Очень гостеприимные и добрые люди, сервис на высоком уровне. Спасибо большое! Всем Рекомендуем!!!

Олена 05.07.2019
Скажите, а семейные номера есть, две комнаты?

кристина 01.07.2019
Хотелось бы оставить слова благодарности хозяевам пансионата «Гавана». Отдыхали с 23.06.2019 в номере стандарт. Описываю , что есть в номере:вентилятор, две разетки, холодильник, стол, комод, вешалки на стене, зеркало, две кровати, на окнах маскитная сетка. Все понравилось, особенно бассейн из которого деток не вытянуть, за которым очень следят и поддерживают в идеале, очень вкусно и недорого готовят повора, классные беседки для отдыха семьей, где можно спокойно провести время. Главное что территория очень чистая, ухоженная и посторонних на ней нет. До моря спокойным шагом10мин и это нам очень понравилось так как после вкусной еды лишние кг нам не нужны. Пансионат нам понравился и я его очень советую для спокойного семейного отдыха! А хозяевам Сергею и Оксане желаем быстрейших реализаций запланированных идей!! Спасибо за отличный сервис.

Юра 26.06.2019
Очень понравилось, все супер, отдыхал с семьей все круто. Рекомендую.

Ирина 26.06.2019
А за детей сколько платить?

Администрация 27.06.2019
Все зависит от возраста детей; все вопросы, пожайлуста, по телефону 0960956122

Олег 24.06.2019
Подскажите по поводу наличия кондиционера... ни на одном фото не вижу! ?

Администрация 27.06.2019
Кондиционеры во всех номерах с удобствами в номере;
В номерах, с удобствам на этаже -вентиляторы

София 23.06.2019
Отдыхали в том году компанией, всё очень понравилось, вежливое и понимающее отношение к гостям, все чисто и уютно! В этом году опять едем к вам :)

Гавана 23.06.2019
Спасибо! Будем очень рады!

Зоряна 20.06.2019
Вминулому році там відпочивала лише позитивні емоції !!! цього року лише сюди і поїду!!!!!

Іван 24.05.2019
Доброго дня. Скажіть будь ласка як добратися з жд вокзалу Херсон до вас, і чи довго добиратися???

Оксана 17.05.2019
Дуже дякуємо. Завжди раді зустрічати знову!

Алла 14.05.2019
Наша сім'я відпочивала у " Гаванні" в серпні минулого року! З моря додому привезли ЛИШЕ ПОЗИТИВНІ ЕМОЦІЇ та враження! Я навіть не відчула, що не вдома, таке враження, що море було біля нашої домівки! Оксана і Сергій гостинно й привітно відносились до кожного! Дуже приємні люди
Рекомендую кожному бажаючому відпочити на узбережжі Чорного моря лише " Гаванна"

Ольга 09.05.2019
Здравствуйте, подскажите есть ли свободные номера с 1 июля? Спасибо.

Sergey 04.05.2019
Здравствуйте. скажите пожалуйста какой размер у бассейна

Галя 25.04.2019
У вас новый бассейн?

Администрация 28.04.2019
Здравствуйте! Да, новый! Большой и красивый, ждет гостей!!!


Валя и саша 18.04.2019
Планируем 17-18июля и до27-28июля-или чуть дольше, как забронируем билет на автобус.

Валя и саша 19.04.2019
Столовая по другому сделана, бассейн. какие молодцы. побольше отдыхающих. Супер база!

Оксана 17.04.2019
Спасибо. Приезжайте! будем очень рады! В этом году у нас новый бассейн, большооой!!!

Валя и малой саша 09.04.2019
Были в прошлом году с5.08-15.08. все очень, очень понравилось. Огромное спасибо оксане. в этом году собираемся опять. Так что ждите!